Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na luksuznoj jahti

VIDEO Jedan od najbogatijih Rusa uživa na Mljetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijarder Oleg Deripaska se sa svojom 72-metarskom jahtom usidrio na Mljetu gdje uživa u ljepotama ovog nacionalnog parka.

Ovaj ruski milijarder i ovo ljeto provodi na luksuznoj jahti Queen K. Jahta je dugačka više od 72 metra, a vrijedna je na desetke milijuna eura. Ima 6 paluba, bazen, saunu, teretanu, a Deripasku prati još jedan brod koji služi za njegov helikopter i opremu za zabavu na moru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Tragedija na Mljetu: 79-godišnjak automobilom sletio u more i poginuo Putovanja Zorana Milanovića - 4 to mu je nepristojno pitanje Milanović i dalje ne želi otkriti što je radio na Mljetu: ''Dajte pusu urednici. Cijelo ljeto bio sam sa suprugom, to vam je dosadno''

Oleg Deripaska je na vrhu ljestvice najbogatijih Rusa i poznat po prijateljstvom s Vladimirom Putinom. Prema pisanju magazina Forbes njegovo bogatstvo vrijedi oko 17 milijardi dolara. Krajem travnja za The Telegraph je rekao kako je trebao plaćati mafiji za zaštitu.

Inače je vlasnik velike tvrtke 'Basic elements' te je suvlasnik, piše Dubrovnik.net, i crnogorske baze za jahtaše "Porto Montenegro" te Aluminijskog kombinata Podgorice.

'Čvrsto vjerujem da je potrebno samo 100 osoba da se Rusija drastično unaprijedi, no pod uvjetom da su ti ljudi profesionalci i u stanju stvoriti nešto novo. Uvjeren sam da u Rusiji postoji daleko više od 100 takvih osoba, stoga udružimo naše snage i radimo zajedno', stoji između ostalog na privatnoj internetskoj stranici ovog milijunaša.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene