Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog golfa

VIDEO: Incident na konferenciji župana Dobroslavića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić odgovara na optužbe investitora u dubrovački golf-park koji tvrde da župan namjerno koči projekt.

Župan je kazao kako će projekt dobiti potporu županije tek kada ispuni sve potrebne uvjete, te kako ne pristaje na prijetnje i ucjene. Konferenciju je obilježio incident, koji su izazvali predstavnici investitora koji su nepozvani uzeli riječ te je morao reagirati i zaštitar, koji ih je udaljio iz zgrade županije.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> Golf park Dubrovnik: 'Nedopustive su promjene pravila tijekom igre'

'Temeljem čega tražite obodni zeleni pojas, Hvala lijepa, nemam više pitanja!', rekao je Velimir Čirjak iz 'Razvj golfa', nakon čega je došao zaštitar i rekao mu da će morati napistiti konferenciju.

'Županija ne može i neće dati mišljenje da je UPU usklađen s protornim planom dubrovačko-neretvanske županije ako on to nije. Zato se nikome nećemo pravdati, to je naša zadaća, zato smo dobili povjerenje građana na izborima', rekao je Dobroslavić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene