Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U posjet Bijeloj kući stigao je meksički predsjednik Felipe Calderon. Sve se odvijalo po protokolu, a onda je Hrvatica, koja je šefica protokola pala na stražnjicu.


Capricia Penavić Marshall, podrijetlom Hrvatica, na stepenicama je izgubila ravnotežu kada je dočekivala meksičkog predsjednika Felipea Calderona i njegovu suprugu Margaritu Zavalu. Za njih je američki predsjednik Barack Obama organizirao svečanu večeru.

Vezani članci Ilustracija Muškarac iz Belgije pao na Peristilu i preminuo: Hitna pomoć ga nije uspjela spasiti, čekaju se rezultati obdukcije Parkiralište bez ograde Tragedija u Omišu: Žena izašla iz automobila pred Domom zdravlja i pala s visine od četiri metra

Kada su Obama, Michelle i Capricia izlazili iz Bijele kuće, šefica protokola se spotaknula i pala na stražnjicu, ali se odmah digla i pokazala palčeve gore, što je značilo da je sve u redu. Osiguranje je poručilo fotografima da ne slikaju, no snimke pada su se ubrzo našle po svim svjetskim portalima. Ostatak večeri prošao je bez incidenata.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju