Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šefica protokola

Video: Hrvatica pala na stražnjicu pred Obamom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posjet Bijeloj kući stigao je meksički predsjednik Felipe Calderon. Sve se odvijalo po protokolu, a onda je Hrvatica, koja je šefica protokola pala na stražnjicu.

Capricia Penavić Marshall, podrijetlom Hrvatica, na stepenicama je izgubila ravnotežu kada je dočekivala meksičkog predsjednika Felipea Calderona i njegovu suprugu Margaritu Zavalu. Za njih je američki predsjednik Barack Obama organizirao svečanu večeru.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Kada su Obama, Michelle i Capricia izlazili iz Bijele kuće, šefica protokola se spotaknula i pala na stražnjicu, ali se odmah digla i pokazala palčeve gore, što je značilo da je sve u redu. Osiguranje je poručilo fotografima da ne slikaju, no snimke pada su se ubrzo našle po svim svjetskim portalima. Ostatak večeri prošao je bez incidenata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene