Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbrojavanje počinje

VIDEO: Hrvati spremni za najluđu noć u godini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim vrlo niskih temperatura Hrvatska će 2011. godinu dočekati uglavnom ispod ništice, no nadamo se, u zagrijanoj atmosferi.

Ove godine Zagrepčane će zabavljati bend, poznat kao svjetska plesna atrakcija, Stereo MC's. Iako se radi o skupini koja je bila poznatija u prošlom desetljeću nego danas njihov dolazak obećava dobru atmosferu. Sve će početi u 21 sat kada će na središnjem zagrebačkom trgu slavlje započeti uz brojna manje ili više poznata domaća glazbena imena, a tek iza ponoći, iza vatrometa, na pozornicu dolazi Stereo MC's - kojem je ovo treći posjet Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija doček Nove godine Strava u Njemačkoj! Hrvat (18) poginuo od eksplozije petarde: "Vjerojatno su ih nestručno napravili" Smeće na gradskim ulicama nakon proslave Nove godine - 2 smeće posvuda FOTO Pogledajte kako su izgledale zagrebačke ulice nakon proslave Nove godine

Grad je okićen, u centru je stvorena prava atmosfera za slavlje, a kako i ne bi kada je na kićenje grada ove godine utrošeno 4 milijuna i 300 tisuća kuna.  Puno jest, ali to je ipak gotovo 2 milijuna manje nego prošle godine. Na Trgu Bana Jelačića večeras će se naći sigurno više od deset tisuća ljudi. Takva su barem očekivanja, a toliki broj otprilike i bude svake godine.

Pitanje je samo kako će svi ljudi stati budući da je ove godine trg pun sadržaja koji itekako zauzimaju prostor. No prizor u ponoć će sigurno biti impresivan jer vatromet bi trebao trajati oko sedam minuta, a navodno će biti ispaljeno više od 3000 projektila.  Ne zaboravite se ni dobro odjenuti jer i noćas će temperature biti ispod nule, oko ponoći se očekuje -4 stupnja Celzijusa, a onda prema jutru još i manja.

Glavna zvijezda - Stradun

Na jugu će također biti slična slika. Dubrovčani večeras očekuju pun Stradun, pravu zvijezdu dočeka 2011. godine. Slavi se još od jutros kada je pjesmom i pokojom čašicom ispraćena Stara godina, a kolendare je ispratio i gradonačelnik Andro Vlahušić.

U najdužoj noći Dubrovčane će zabavljati grupa Aerodrom, Ana Rucner i Luka Nižetić, a organizator najavljuje i spektakularni vatromet. Program dočeka nove godine trajati će ukupno tri dana, a osim organizatora ruke zadovoljno trljaju i hotelijeri.

Najluđi doček u najluđem gradu

Split će za doček nove godine imati glazbene zvijezde i to one domaće. Mnogi kažu kako upravo Split ove godine ima najbolji Novogodišnji koncert u državi Program na Rivi počinje u 21 sat i glavna zvijezda je Oliver Dragojević koji je već najavio dobru zabavu i repertoar pun veselih pjesama. I vrijeme je ove godine jako povoljno, neće biti ni kiše ni snijega, čak ni vjetra.

Ako kome ipak bude hladno vjerujemo da će se pjesmom i plesom zagrijati. Zagrijavanje na samoj Rivi počelo je još u podne kad se odbrojavalo i nazdravljalo šampanjcem.
Vjerojatno najbolji novogodišnji koncert na otvorenom u Hrvatskoj, stajat će 550 tisuća kuna, a očekuje se kako bi na Rivu večeras moglo doći oko 50 tisuća ljudi. Najavljena je odlična fešta, u ponoć će se proslaviti i vatrometom, Splićanima će tada čestitati i gradonačelnik Željko Kerum.

U Osijeku recesijski doček

Ništa lošije ne bi trebalo biti ni u Osijeku gdje tamburaši već oštre žice. Međutim, osječki trg ipak čeka recesijski doček, bez zvučnih glazbenih imena, no vatromet ipak neće nedostajati.

nažalost, mnogi restorani u posljednji trenutak su otkazali dočeke jer su prodali dvije ili tri karte. Mnogo bolje prolaze klubovi za mlade, a u jednom će ih zabavljati i bivša Playboyeva zečica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene