Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomažemo premijerki u učenju

VIDEO: Dajmo joj da uči!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki izlet naše drage premijerke na englesko govorno područje nikako ne prođe neprimjetno.

Tako je i nedavni govor na Općoj skupštini UN-a još jednom potvrdio kako naša Jadranka itekako treba pomoć u omekšavanju svojeg tvrdog izgovora engleskih riječi. Ovaj put je čitala riječi s papira pa nismo imali priliku osvjedočiti se u neznanje gramatike i siromašni vokabular no i dalje stoji činjenica kako premijerki treba pomoć.

No, nismo samo mi došli do tog zaključka. Gospodin Dražen Pažanin, suvlasnik privatne jezične gimnazije i škole stranih jezika Pitagora iz Splita, ponudio je putem Slobodne Dalmacije premijerki potpuno besplatan tečaj engleskog jezika. S obzirom da se škola nalazi u Splitu, ponudi se priključujemo i mi s Dnevnik.hr-a iz Zagreba. I mi premijerki nudimo potpuno besplatan tečaj engleskog jezika, ali u Zagrebu, ukoliko joj je zgodnije pohađati ga u gradu u kojem radi i živi.

Molimo sve koji poznaju premijerku da joj prenesu našu ponudu jer nam je itekako stalo do imidža Lijepe naše u svijetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Plava linija Izraelske snage pogodile vozilo UN-a u Libanonu, ranjeno nekoliko promatrača Supernova music festival - 2 7. listopada UN istražuje napad na Izrael koji je pokrenuo rat: "Dok sada razgovaramo, Hamasovi teroristi siluju i zlostavljaju izraelske žene"

A ukoliko još niste svjedočili premijerkinom izgovoru, pregledajte priložena dva videa.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene