Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna bezosjećajnost

VIDEO: Bolesnog starca opljačkala njegovateljica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pohlepa čini se nema granica. Bolesnog starca u invalidskoj mirovini iz Betine kod Šibenika opljačkala je njegovateljica. Uz pomoć snalažljivog poštara, umirovljenika su doveli do minusa od osamnaest i pol tisuća kuna.

Ivan Jadrešić bolestan je i gotovo nemoćan. Živi sam i ima tek jednu prijateljicu. Ona mu je u pomoć poslala žensku osobu od povjerenja koja će se za njega brinuti, a ona je bolesnog starca, što sama koristeći njegov račun što uz pomoć prijatelja poštara, opljačkala za 18 i pol tisuća kuna. 'Imao sam jednu svoju prijateljicu, čak bih rekao simpatiju i ona je poslala tu svoju prijateljicu pa sam poklonio čisto povjerenje', priča Jadrešić. Ivan je skrbnici dao svoju osobnu iskaznicu. Dovoljno da mu ova isprazni tekući račun. Kad joj je ponestalo novca od Ivanove mirovine, mladog je poštara unajmila da od bolesnog umirovljenika izmami potpise za 'peglanje' kartice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznenadit ćete se Što s predatorom iz Šibenika? Provjereno otkriva zašto se dodatno mora truditi sakriti identitet takvih osoba Slika nije dostupna NIJE MOGAO IZAĆI PRVA ŽRTVA HLADNOĆE U SLAVONIJI Starac upao u odvodni kanal i smrznuo se

Ne pljačkaju ga prvi put

'Ja sam joj samo dao osobnu, pa ako napravi dobro napravi, a ona je to iskoristila u druge svrhe, ja sam bio bolestan i tako', kaže opljačkani starac. Nakon što su mu 'brižna' skrbnica i poštar oteli novca u visini devet njegovih invalidskih mirovina, danas nije imao ni za novine da vidi svoju sliku. Kaže kako nije prvi put da ga pljačkaju. Ne zna zašto misle kako ima skrivene ušteđevine. 'Skrivam ja vraga crnoga, odakle mi novci', komentira. Ima 66 godina, nesreću na radu i invalidsku mirovinu. Radio je kao stolar u Betini u škveru. I sada je sam i bez novčića. Zahvaljujući starateljici i poštaru koji mu je trebao donositi novac. Oboma slijedi kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene