Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Pozor, motociklisti opet u prometu

VIDEO: 200 bikera protutnjalo centrom Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od dvjesto motociklista tradicionalno se provozalo zagrebačkim ulicama.

Odredište živahne povorke bio je Zavod za transfuzijsku medicinu u Petrovoj, gdje su bajkeri, kao i svake godine dobrovoljno dali krv. Prikupljeno je oko 150 doza. Svojim gradskim performansom motoristi su uz humanitarnu akciju željeli i upozoriti i na početak sezone vožnje na dva kotača.

Pročitajte i ovo Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica Ilustracija opasna vožnja Ozlijeđena dva maloljetnika: Vozili neregistrirane motore bez vozačke, prometne i kacige

Radi se o iznimno osjetljivoj skupini sudionika u prometu, čije nesreće često završavaju s ozlijeđenima ili poginulima. Sve vozače motoristi pozivaju na pažnju i međusobno uvažavanje.

'Nema ljepše stvari nego dati svoj organ i time nekom spasit život, a krv je organ. Ujedno, obavještavamo sve sudionike u prometu da se malo podsjete da se sad i mi vraćamo na cestu, trebat će malo više opreza, trebat će malo više koncentracije', rekao je Vitomir Lučić, motociklist.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene