Zbog Milorada Pupovca je i u Vinkovcima burno. Hrvatski ratni veteran Stjepan Sertić na Općinskom sudu u Vinkovcima tužio je predsjednika SDSS-a.

Galerija


Stjepan Sertić je istaknuo da mu smeta što Milorad Pupovac iznosi neistine navodeći da je Hrvatska faktor nestabilnosti na području jugoistoka Europe te što suverenu Hrvatsku uspoređuje s NDH. Od Pupovca traži 50 tisuća kuna zbog nanošenja duševne boli.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) "Da imaju imalo respekta prema biračima onda im na pamet ne bi palo Kušćevića bilo gdje imenovati. Ali nemaju" Milorad Pupovac na komemoraciji srpskim civilima (Foto: Dnevnik.hr) Milorad Pupovac: "Ja sam taj kojem treba prvome suditi. Neka sude kako god žele"

''Udara jedno te isto, udara takvu bjesnoću, takve laži da on govori. On vrijeđa sve hrvatsko. On je sve branitelje stavio u koš s ustašama. On je stavio sve građane Hrvatske u koš s ustašama. To je horor, to je takav govor mržnje. To više nije ono moja osobnost što je povrijeđena, što ne spavam, što sam uznemiren, usplahiren. On je uvrijedio cijeli hrvatski narod'', rekao je Sertić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr