Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ja vas se ne bojim!'

Veteran na Facebooku poziva na otpor protiv branitelja prosvjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veteran Domovinskog rata, Zoran Erceg odlučio je stati na kraj braniteljima koji već mjesecima prosvjeduju u Savskoj u Zagrebu.

Zoran Erceg, otvorio je Facebook stranicu naziva "DOSTA JE Stop agresiji šatordžija iz Savske" nadajući se kako će time razotkriti pravo djelovanje branitelja koji prosvjeduju u Savskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prosvjed u Zagrebu Bujanec dao Rakić kapu s kokardom koju je dobio od silovane žene iz Vukovara Slika nije dostupna 'Šator ostaje' GODINU DANA PROSVJEDA I ŠATORA U SAVSKOJ Branitelji će održati konferenciju

U nedjelju je na svom Facebook profilu pozvao sve koji imaju informacije o organizaciji dežurstava u šatoru u Savskoj da mu se jave.

Ubrzo je počeo dobivati poruke branitelja istomišljenika koje suborci iz Savske pozivaju na dežurstva.

'Digli smo sve na noge, od Dubrovnika do Osijeka, svi su spremni krenuti k šatoru'

'Na moj poziv suborcima veteranima, dragovoljcima i invalidima sa područja Hrvatske te Bosne i Hercegovine tj. sa svih onih ratišta na kojima sam bio prisutan ali i na ostalim ratištima na kojima nisam stigao biti prisutan a na kojima su se nalazili naši borci koji su se časno borili protiv srpskog agresora a koji su sad izloženi bezobzirnim i podmuklim prijetnjama i ucjenama od svojih bivših suboraca počele su stizati prve neslužbene informacije:

Piše mi umirovljeni časnik Hrvatske vojske iz sjeverozapadne Hrvatske, moj suborac sa jednog bojišta kojeg poznam kao časnog čovjeka, poštenog i hrabrog u ratu.

Piše mi on ovako:

"Službeni pozivi za dežurstvo u šatoru u Savskoj ulici u Zagrebu dolaze sa mail adrese: 100postozaHrvatsku@gmail.com.
Ako se ne odazovem prijete mi sa .............................. što me danas uistinu plaši.

Dežurstva se planiraju više tjedana pa i mjeseci unaprijed.
Spavanje privremenih - gostujućih šatoraša osigurano je u zagrebačkom hostelu ................... .............
Moj dragi ratni suborac dodaje na kraju:
Ono sto si Ti Zorane napravio u vrijeme rata na podrucju .......... daje ti pravo da dodes kad god hoces i gdje hoćeš. Dobro si dosao barem od nas iz xy ............. brigade.

Nakon ovakvih poruka pitam se:

Odlazak i boravak u Zagrebu očito košta puno. Ako se kriju izvori financiranja onda nešto mora biti sumnjivo - i izvori novca i krajnje namjere ovih opasnih ljudi. Osobno sam siguran da organi Republike Hrvatske točno znaju kako se ova agresivna akcija, koja prijeti Ustavnom poretku Republike Hrvatske, financira.

Vjerujem da znaju i tko je organizira ali nemaju petlje reći odnosno na snazi je politička odluka ove nesposobne Vleda da se s tim informacijama ne izlazi u javnost.

Ja se pitam da li ta putovanja i spavanja u zagrebačkom hostelu, arčenje hrane i pića plaćamo svi mi porezni obveznici kroz financiranje nekih povlaštenih braniteljskih udruga?

Nadam se saznati će se ubrzo', objavio je na Facebooku.

U manje od 24 sata stranica ima više od 3.200 likeova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene