Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"nismo imali problema"

Vesna Bandić: "Ne znam gdje je Milan bio te noći i ne zanima me. Nisam bila ljubomorna žena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesna Bandić progovorila je o životu s pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem i kako joj je nakon njegove smrti.

U intervjuu za Jutarnji Vesna Bandić prisjetila se kako se Milan već nakon šest mjeseci veze doselio k njoj i baki koja ga je silno zavoljela. I kad su počeli graditi zajednički život baka je ostala s njima sve do svoje smrti.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Bandićeva udovica kazala je kako se nikad nisu svađali, niti imali probleme u bračnom odnosu, ali Milan kod kuće nije govorio o poslu, ispričala je za Jutarnji. Kazala je i kako je njegova mirovina 6800 kuna, a režije su joj 6000, te da ne zna od čega će živjeti. 

"Ne znam gdje je Milan bio te noći i ne zanima me. Nisam bila ljubomorna žena", komentirala je i noć kad je Bandić umro. Naime, oko njegove smrti bilo je puno nedoumica i kontradiktornih izjava njemu bliskih ljudi.

Sporno je mjesto na kojem je Bandić preminuo. Njegovi bliski suradnici tvrdili su da se radi o kući Sergija Ivanovića na Vrhovcu, no kasnije se doznalo da je Hitna pomoć poslana na adresu stana koji je koristila Bandićeva suradnica Natalija Prica u susjedstvu, u Ulici Vidovčica. Zbog svega je Stjepan Perko podnio prijavu DORH-u kako bi se utvrdile sve činjenice povezane sa smrću zagrebačkog gradonačelnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene