Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKO NEVRIJEME

Vjetar čupao drveće, odnio komad limenog krova s karlovačke bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jako nevrijeme pogodilo je Karlovac u petak navečer.

U periodu između 21:30 i 22 sata u Karlovcu je puhao orkanski vjetar praćen pravim prolomom oblaka, koji je uzrokovao mnoge štete. Posebno dramatično bilo je kod karlovačke Opće bolnice, gdje je snažan vjetar iščupao dio limenog krova i bacio ga na parkiralište između bolnice i Medicinske škole, piše KA portal. Dio krova pao je i na nekoliko automobila.

Na Baščinskoj cesti vjetar je iščupao bor i srušio ga preko. U ulici Tina Ujevića, pak, polomljeno je nekoliko grana, no stradali su i stanovi, jer se na tlu mogu vidjeti razbijene roletne s nečijih prozora. Na Dubovcu je kod Kvake srušen kesten, srećom pao je prema Kupi pa nema dodatnih materijalnih šteta, piše KA portal.

 

Foto by Grad Karlovac FB

Posted by Radio Mrežnica on 24. srpanj 2015
 
Pročitajte i ovo Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri" Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

Ni okolica grada nije bila pošteđena.

'U Vukmanićkom Cerovcu stablo je palo na električne vodove i oštetilo ih, a nakon toga i u dvorište na osobno vozilo vlasništvo 42-godišnjakinje, kojom prilikom su nastala oštećenja na vozilu', izvijestila je policija, dodavši da i u ovom slučaju materijalna šteta nije utvrđena.

 

Dobro jutro! Nakon što je karlovački "El Ninjo" sinoć protutnjao gradom, jutros se nadvila magla, ostalo je puno vlage i...

Posted by Radio Mrežnica on 24. srpanj 2015

Predstojnik Područnog ureda DUZS-a Martin Barić je kazao da je u nevremenu, po dojavama koje su imali, najviše pogođen upravo centar Županije.

'Najviše posla imali su na raščišćavanju polomljenih stabala i grana vatrogasci i zaposlenici Zelenila', rekao je Barić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene