Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko nevrijeme kod Slatine

Protugradna raketa u kući, stablo uništilo kamion od 300.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pola sata oluje vjetar je lomio grane, a potpapučkim selima tuča je poharala poljoprivredne usjeve i voćnjake

Olujno nevrijeme praćeno snažnim vjetrom danas je od 17.30 do 18 sati pogodilo srednji dio Virovitičko-podravske županije. U selu Donji Meljani vjetar je srušio stabla i kidao grane na drveću te nosio crjepove s krovova pa je oštećeno petnaestak kuća. U obiteljsku kuću Budimira Pandura udarila je protugradna raketa koja je probila krovište i završila u prostoriji dnevnog boravka u kojoj nije bilo nikoga te nitko nije ni ozlijeđen. U susjednom selu Sladojevci pored državne ceste D2 stoljetno stablo topole srušilo se na kamion tvrtke 'Auto Odak', koji je bio parkiran.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Tuča, ilustracija Na drugom kraju sunce VIDEO Nevrijeme zahvatilo Zagreb i okolicu, u dijelovima grada padala tuča

Kamion vrijedan oko 300 tisuća eura, namijenjen za prijevoz specijalnog tereta, gotovo je u potpunosti uništen. Prema podacima Službe 112 tuča je u to vrijeme pogodila sela Cabuna, Pepelane, Jugovo Polje i Levinovac, a vjetar je na županijskoj cesti Hum – Voćin srušio nekoliko stabala pa cesta nije bila prohodna za promet sve dok slatinski vatrogasci i cestari nisu uklonili stabla. Štete se procjenjuju.

U priloženom videu možete vidjeti snimku nevremena u virovitičko-podravskoj županiji koju je poslala naša vjerna čitateljica iz Sopja. (Agencija VLM)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene