Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U blizini minirano područje

Karlovac: Lokaliziran veliki šumski požar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko dobrovoljnih vatrogasnih društava uz pomoć karlovačkih vatrogasaca uspjelo je lokalizirat požarom koji je na području Perjasice zahvatio 25 hektara šumskog područja i makije.

Na području Perjasice u Karlovačkoj županiji poslijepodne je gorjelo veliko šumsko područje te makija, tako da je lokalno dobrovoljno vatrogasno društvo Barilović pozvalo u pomoć profesionalce, karlovačku Javnu vatrogasnu postrojbu.

Pročitajte i ovo Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri" Požar na španjolskom otoku La Palma Otok La Palma VIDEO "Dosad je izgorjelo 2000 hektara": Stotine vatrogasaca bore se s vatrenom stihijom, stanovništvo evakuirano

Požar je buknuo nešto poslije 14 sati, a gasiteljima je najveći problem stvarala činjenica da je planulo na nepristupačnom terenu.

>> Gorjela stambena zgrada u Ljubljani, u buktinji poginuo muškarac

Vatrogasci iz Karlovca i okolnih mjesta oko 17 sati su lokalizirali požar. koji je zahvatio 25 hektara terena.

'Požar na otvorenom u Perjasici u Karlovačkoj županiji lokaliziran je u 17 sati, odnosno prestala je opasnost od širenja', izjavio je Hini zapovjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Goran Franković.

S ciljem da se požar što prije lokalizira, angažirano je 18 vatrogasaca sa 6 vatrogasnih vozila. Opasnost od širenja požara više ne postoji, budući da je cijeli prostor na kojem vatra još uvijek gori omeđen prometnicama te se vatra i dalje gasi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene