Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatru razbuktavao vjetar

Uz pomoć kanadera lokaliziran veliki požar u Savudrijskoj vali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Kanegre, turističkog naselja na hrvatskoj strani Piranskog zaljeva, buknuo je veliki požar koji je na neko vrijeme zatvorio cestu prema graničnom prijelazu Plovanija.

Oko 14 sati izbio je požar na području Kanegre kraj Savudrije, čije je gašenje otežavao vjetar.

Pročitajte i ovo U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost

Vatra je zahvatila sedam hektara raslinja, doznaje se od zapovjednika Vatrogasne zajednice Istarske županije Dine Kozlevca.

>> Kanaderi gase požare kod Srime i na Viru

Na terenu su mnogobrojni vatrogasci profesionalnog i dobrovoljnog vatrogasnog društva Umaga, a u pomoć su pozvana i dva kanadera.

Vatra je lokalizirana nešto prije 17 sati.

Zbog požara je bila zatvorena dionica državne ceste od graničnog prijelaza Plovanija, odnosno raskrižja prema Savudriji.

Danas je, inače, gorjelo i na Velom Vrhu kraj Pule, na predjelu Valdenaga. Vatra, koja je lokalizirana, zahvatila je travu i nisko raslinje. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene