Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Street race

Veliki oktanski spektakl u Osijeku - počeo King of Europe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 31.08. do 2.09.2012. na sportskom aerodromu Čepin u Osijeku, održava se sportska manifestacija pod nazivom “King of Europe”u organizaciji AK Slavonija.

“King of Europe” koncipiran je tako da se vozači natječu u dvije glavne discipline, sve popularnijem “driftu” i utrci ubrzanja na 402 m, tzv. street raceu, te izuzetno velikom broju popratnih sadržaja.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku

Uz sve to, ono što je izuzetno važno za napomenuti ove godine po prvi puta u Hrvatskoj održat će se i noćna utrka ubrzanja.

Cijela manifestacija održava se na europskoj razini, a od iduće godine na svjetskoj, što znači da su nas ove godine naši natjecatelji predstavljali u Europi, a od iduće i po cijelom svijetu.

Raspored Osijek street racea pogledajte ovdje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene