Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MOŽE LI LUKSUZNIJE?

VELIKA GALERIJA Kolona superjurilica od 100 milijuna eura okupirala metropolu: Pogledajte kako ubrzava Rimčeva Nevera

Zagrebačke ulice danas su krasili skupocjeni luksuzni automobili. Supercar Owner‘s Circle je u Hrvatsku doveo mnoge poznate marke, a osim Zagreba, vidjet će ih i stanovnici Velike Gorice, Malog Lošinja i Opatije.

U Zagreb je stigla karavana superjurilica. Njihovi vlasnici, ujedno i članovi najekskluzivnijeg svjetskog kluba kolekcionara automobila u Hrvatskoj će boraviti tri dana. 

Okupili su se ispred HNK, nakon čega su krenuli u Veliku Goricu, gdje se održalo natjecanje u ubrzanju. Kasnije će ići za Opatiju i Mali Lošinj. 

Među mnoštvom automobila mogle su se prepoznati marke poput Bugattija, Paganija, Ferrarija, McLarena, Koenigsegga i mnogih drugih.

Nakon Zagreba članovi kluba okupili su se u Velikoj Gorici gdje se održala pokazna utrka. Rimčeva Nevera uvjerljivo je bila nadmoćna.

Mate Rimac na svom je Facebook profilu u četvrtak objavio vrlo zanimljivu informaciju o vrijednosti automobila.

"Ovdje je jedno 100 milijuna eura u automobilima. Prosječan član ovog kluba posjeduje 60 automobila s prosječnom vrijednosti od 1,2 milijuna dolara po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla "moćnija" grupa ljudi - što može donijeti jako dobre rezultate. Ako im imamo što ponuditi…", napisao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene