Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na svu sreću bez žrtava

Velik požar progutao zgradu u centru Đurđevca

Požar u Đurđevcu (Screenshot: Podravski List Video/YouTube)
Požar u Đurđevcu (Screenshot: Podravski List Video/YouTube)
Sat i pol iza ponoći u Đurđevcu, u Ulici Đure Basaričeka, na zgradi s poslovnim prostorima i trgovinama izbio je požar u kojemu nije bilo ozlijeđenih, izvijestila je u subotu Policijska uprava Koprivničko-križevačka.

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Uzrok požara za sada nije poznat, više pojedinosti znat će se nakon očevida koji će se obaviti u jutarnjim satima.

"Dojavu o požaru dobili smo u 1:20 sati i kad je naša ekipa došla na intervenciju već je cijelo krovište gorjelo. U gašenju su sudjelovali i članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Virja i Đurđevca i u najkraćem mogućem roku požar je stavljen pod kontrolu", rekao je za Podravski.hr Matija Markešić, zapovjednik đurđevačke Javne vatrogasne postrojbe.

"Samo obnova pročelja i stolarije koštala je 500.000 kuna pa će šteta sigurno biti veća od milijun kuna jer će se morati obnoviti krovište i kompletan prvi kat, a još se ne zna koliki će biti opseg obnove u prizemlju. Najvažnije je da u požaru nitko nije staradao i da se nije proširio na susjednu zgradu", izjavio je za isti portal Damir Golubić, predsjednik đurđevaćkog Udruženja obrtnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene