Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Položio vijenac

Veleposlanik Crne Gore odao počast braniteljima Dubrovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veleposlanik Crne Gore u Hrvatskoj Boro Vučinić u petak je u Dubrovniku prisustvovao polaganju vijenaca kod Spomen obilježja na groblju Boninovo gdje je odana počast braniteljima poginulim u obrani Dubrovnika, priopćeno je u Podgorici.

U priopćenju crnogorskog Ministarstva vanjskih poslova precizira se da je veleposlanik Vučinić boravio u službenom posjetu Dubrovniku u povodu Fešte svetog Vlaha i Dana Grada Dubrovnika.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

S gradonačelnikom Matom Frankovićem razgovarao je o mogućnostima unaprjeđenja suradnje između Dubrovnika i crnogorskih gradova, navodi se.

„Razmatrani su modaliteti jačanja odnosa u kulturi, znanosti i obrazovanju, s naglaskom na suradnju između Sveučilišta u Dubrovniku i Univerziteta Crne Gore“, stoji u priopćenju.
Navodi se da je Vučinić izrazio očekivanje da će se Crna Gora uskoro pridružiti Hrvatskoj u europskoj zajednici naroda.

Prema priopćenju Vučinić je naglasio da je važna podrška koju u procesu stjecanja članstva u Europskoj uniji Hrvatska Crnoj Gori.

Vučinić je prisustvovao i svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, priopćeno je. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene