Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Velečasni radi popis Mikšićevih lažnih obećanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neispunjena obećanja gradskog zastupnika i 30-ak milijuna dolara “teškog” biznismena Borisa Mikšića, neuspješnog predsjedničkog kandidata, kao da nemaju kraja.

Župnom uredu Hrnetić u Karlovcu u predizbornoj je predsjedničkoj kampanji Mikšić obećao financirati izradu oltara vrijednog oko 70 tisuća kuna, ali je za to izdvojio samo dvije tisuće američkih dolara (oko 11 tisuća kuna). 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svjedočanstvo iz Petrinje Dramatičan završetak mise u Petrinji: "Rekao sam vjernicima - idite u miru Božjem, a onda je počelo tresti" Aleksandar Vučić ništa nisu ispunili Cijelo selo u Srbiji poručilo Vučiću da zbog predizbornih laži neće izići na izbore

Stoga je, neslužbeno doznaje Jutarnji list , Župni ured odlučio okupiti sve kojima je Mikšić dao “lažna obećanja” te popis poslati američkom veleposlanstvu kako se to ne bi i dalje događalo.

Velečasni Marko Dujam prisjetio se kako je Mikšić nekoliko puta uoči predsjedničkih izbora dolazio u njegovu župu. Ondje se fotografirao i s kardinalom Josipom Bozanićem, a proglašen je i kumom oltara. 

"Dosad nisam želio o tome javno govoriti niti sam to nekome prijavio. Na tužbu ni ne pomišljamo, ali činjenica je da nas je Mikšić obmanuo", izjavio je velečasni Dujam.

Iz anonimnog izvora u župi doznajemo da su zatražili popis svih kojima je Mikšić nešto obećao, jer ih u Karlovcu ima još, pa bi o tome, osim ambasade, izvijestili i širu javnost. 

Boris Mikšić trenutačno nije u Hrvatskoj, a gospođa koja se javila na njegov mobitel rekla je da se u Zagreb vraća za nekoliko dana te da ga tada nazovemo.

Podsjetimo da se uz Mikšića veže cijeli niz skandala. Od onoga da je zlostavljao bivšu suprugu do toga da je kao mladić navodno bio uhvaćen zbog krađe, što je ispričao policajac koji ga je tada uhitio. 

Nedavno je na sebe skrenuo pažnju izjavama da mu prijete, nakon čega ga je kolega s njegove Nezavisne liste Žarko Delač optužio da obmanjuje javnost. Tada su se javili njegovi partneri u poslu gradnje tvornice u Belom Manastiru koji su ga također optužili da im je dužan. 

Nitko više ne želi s Mikšićem 

Gradski zastupnik Žarko Delač, koji je dosad bio na Nezavisnoj listi Borisa Mikšića, jučer je Gradskoj skupštini predao zahtjev kojim želi postati nezavisni zastupnik. Isto je učinio i zastupnik Ivica Stošić Miočić. 

"Želim se u potpunosti distancirati od Mikšića. Puno ljudi me zove i pita za poslove iz njegove prošlosti, ali ne želim više ništa znati", izjavio je Delač.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene