Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Večernji list smijenio Miljenka Manjkasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miljenko Manjkas danas je smijenjen s mjesta glavnog urednika Večernjeg lista, a u službenom priopćenju stoji da Manjkas prelazi u Styria International jer je "potrebno izraditi novi koncept sljedeće faze razvitka Večernjeg lista".

Službeno priopćenje Večernjeg lista:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Inovacije u medicini VIDEO: Prva operacija štitnjače u Zagrebu koja ne ostavlja ožiljke Slika nije dostupna Konferencija u Zagrebu Od raka štitnjače u Hrvatskoj godišnje oboli čak 500 osoba

Nakladnik Večernjeg lista odlučio je ući u drugu fazu tržišnog repozicioniranja dnevnoga lista. Na temelju ishodišnih načela potrebno je prije svega izraditi novi koncept sljedeće faze razvitka Večernjeg lista. 

Nakon sastanka nakladnika s glavnim urednikom u povodu dovršenja prve faze repozicioniranja Večernjeg lista obostrano je prihvaćeno da on smatra svoju zadaću u Večernjem listu, dovršetkom prve faze, završenom.

Nakladnik je prihvatio želju g. Miljenka Manjkasa da prijeđe u Styria International Consulting gdje će razvijati nove projekte unutar grupe. Time je od 1. prosinca 2006. g. Miljenku Manjkasu prestao mandat glavnog urednika Večernjeg lista.

Miljenko Manjkas je kao glavni urednik Večernjeg lista tijekom prve faze repozicioniranja ostvario velik napredak u 2005./2006. godini osnaživši tržišnu poziciju dnevnog lista te u jasnoj profilaciji novina. To je umnogome pomoglo potvrdi tržišne pozicije i kvalitativnom napretku Večernjeg lista.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene