Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U potrazi sudjeluje i helikopter

Već 25 dana traje potraga za nestalim mladićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jugu Hrvatske velika potraga za Damirom Gerinom koji je nestao prije 25 dana.

Za 28-godišnjim mladićem traga 30-ak spasilaca dubrovačkog GSS-a, policija, vatrogasci, lovci, a dodatnu pomoć iz zraka pruža im i policijski helikopter.

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Policijski auto Dobre vijesti Sretan kraj potrage: Nestali 26-godišnjak vratio se kući živ i zdrav

>> Jeste li vidjeli ovoga čovjeka?

U trenutku nestanka Gerin je bio odjeven u crnu trenerku s kapuljačom i imao je žute tenisice na sebi. To je ono što znamo o njemu. Znači nestao je noć s 15. na 16.veljače, zapravo 16. u 0:30 ujutro je prešao granični prijelaz pješke. I od tad mu se gubi svaki trag.

Podijeljenje su fotografije nestalog, određene grupe za pretragu.

'Ukupan broj za ovu pretragu je oko 30-tak osoba, tu su u sastavu policijski službenici, gorske službe spašavanja, lovačka društva, civilna zaštita', kaže Ana Krešić iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Iz Gorske službe spašavanja najavljuju kako se sve skupa treba pretražiti skoro 200 hektara. Metar po metar potraga za Damirom Gerinom raširila se po gotovo cijeloj dubrovačkoj okolici. Osim teškog terena potragu dodatno otežava manjak informacija. Već drugi dan za redom, cijelo područje iz zraka nadgleda i helikopter.

U potragu je sama krenula i Damirova majka. Već 25. dan obilazi sva mjesta gdje bi se mogao nalaziti njezin sin. 'Nitko mi se ne javlja, podijelila sam fotografije s brojem telefona no nitko mi se ne javlja da ga je vidio negdje', kaže Marica Gerin.

Damir Gerin roditeljsku kuću napustio je oko ponoći, te izašao bez osobnih stvari. Danas potraga nije dala nikakvih rezultata. Akcija se nastavlja i sutra, ali smanjenim intenzitetom. Ne bude li sutra Damir pronađen, potraga se prekida do novih informacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene