Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vatrogasni zapovjednik Jurin: Sve vatrogasne postrojbe već stacionirane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni vatrogasni zapovjednik Mladen Jurin kazao je danas u Dubrovniku kako su zbog povećane opasnosti od požara, posebno na otocima i priobalju, sve vatrogasne postrojbe već stacionirane.

"Na području Dubrovačko-neretvanske županije ove godine je i na poluotoku Prevlaci formirana nova sezonska postrojba s 15 profesionalaca, dok je na dubrovačkom aerodromu stalno stacioniran jedan protupožarni zrakoplov air traktor", rekao je Jurin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavljeno suđenje Slavici Jurin: Najveći problem u kornatskoj tragediji bilo je pucanje sustava veze Slika nije dostupna 68-godišnji Grk Zbog zemlje ubio dvoje, ranio dvoje i pucao na policajce

On je sa suradnicima zapovjednikom Protupožarnih snaga Oružanih snaga Zvonkom Peterleom te pomoćnikom Vatrogasnog zapovjednika za priobalje Tomislavom Vukom o protupožarnim aktivnostima razgovarao sa zamjenikom gradonačelnice Dubrovnika Antunom Kisićem.

Kisić je najavio izgradnju novog vatrogasnog doma na odgovarajućoj, znatno pristupačnijoj lokaciji od današnje što je jedan od prioriteta Gradske uprave.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Antun Grčić izrazio je zadovoljstvo uvjetima i stanjem vatrogasne opreme, a posebno novim odorama koje zadovoljavaju sve norme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene