Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stihija kod Šibenika

Umorni heroji: Kratki predah nakon paklene noći u kojoj su spašavali ljude, kuće, životinje...

Jutro nakon požara (Foto: Dnevnik.hr) - 5
Jutro nakon požara (Foto: Dnevnik.hr) - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Jutro nakon požara (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija 1/1 >>
"Nadljudskim naporima borili su se cijelu noć. Vrhunski su odradili posao", zahvalio se Neven Mikulandra, zamjenik načelnika općine Bilica jutros vatrogascima koji su cijelu noć od vatre spavašavali okolicu Šibenika.

Branili su ljude, zaseoke, svaku kuću... 

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

Jutros su već spadali s nogu, pokušali su predahnuti gdje su mogli. Neki su od umora pali na asfalt, kako bi barem na kratko odmorili prije nego opet krenu u akciju. 

Prije desetak minuta počela je padati kiša koja bi mogla biti spasonosna na navjećem ovogodišnjem požaru kod Dubrave kraj Šibenika.

"Kako bilo, ljudi su na terenu bez obzira na kišu sve dok sve ne bude u potpunosti ugašeno", kazao je za portal ŠibenikIN zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Šibenik Volimir Milošević.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene