Veliki požar uznemirio je u petak radnike poslovne zgrade Jadroagenta u Rijeci. Vatra je izbila na petom katu u jednom od ureda koji je u potpunosti izgorio.

Galerija


Kako doznajemo, na terenu su bila četiri vatrogasna vozila sa 16 vatrogasaca, a nitko od radnika nije ozlijeđen. Požar je ugašen i u tijeku je razdimljavanje.

Uzrok požara još uvijek nije poznat.

Na snimkama koje smo dobili u redakciju DNEVNIK.hr-a vidi se vatra koja je u potpunosti progutala ured od oko 25 kvadrata, na posljednjem katu poslovne zgrade Jadroagenta u Rijeci.

Požar cisterne na A6 Strašan prizor na autocesti, cisterna planula na A6 u smjeru Zagreba: "Prolazio sam pored u suprotnom smjeru. I na ovoj zimi, u zraku je bila vrućina"

Čuju se i glasovi zabrinutih radnika, koji su evakuirani iz zgrade. ''Čuli smo vatrogasce i mislimo, nije dobro, kad ono pogledam kroz prozor i vidim ih'', komentira jedan od radnika.  

Na snimci je također vidljivo kako s petog kata otpadaju užarene daske prema nižim katovima, a čuje se i uznemireni glas jedne radnice. ''Ma ajmo mi izaći, pa pogledaj kako gori.''