Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Požar na farmi kod Čepina još uvijek gori

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na farmi muznih krava Mala Banjevina kod Čepina, u vlasništvu tvrke Žito, još nije ugašen.

'U gašenju požara sudjeluje tridesetak vatrogasaca i pet vatrogasnih vozila. Vatrogasci su cijelu noć proveli na požarištu, natkrivenom spremištu s oko 1100 tona slame i sijena koje je stotinjak metara udaljeno od štala s oko 2000 muznih krava', rekao je Boris Banjan, zapovjednik osječke Javne vatrogasne postrojbe. Rekao je da slama i sijeno gori u dužini od sto metara, širine 30 metara i visine oko devet metara.

Već je izgorjelo više od tisuću tona slame i sijena na otvorenom prostoru farme. Banjan kaže da je gašenje olakšano, zbog povoljnih vremenskih prilika, jer nema vjetra. U slučaju da zapuše vjetar ugrožene bi bile i štale s kravama. Gašenje požara nastavit će se najvjerojatnije i sutra, rekao je Banjan. Dodao je da farma normalno radi, ima struju i vodu.

Požarište su sinoć obišli vlasnik tvrtke Žito Marko Pipunić i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić. Uzrok požara, koji je izbio jučer popodne, zasad se ne zna. (Hina)

Pročitajte i ovo U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene