Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vinska izložba Vinistra

'Vani ne možemo bez imidža Hrvatske kao vinske zemlje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveća hrvatska vinska izložba Vinistra, osim 130 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Italije, okupila je i gotovo deset tisuća posjetitelja u Istri.

Ovogodišnje atrakcije uključuju kulinarske spektakle, kušanje vina u ekstremnim uvjetima i razgovore o brendiranju Hrvatske kao vinske regije. Iz godine u godinu vina su se 'nosila' po svijetu, a danas ljudi dolaze k nama. Priča je to koja osim plasiranja proizvoda na međunarodno tržište uvelike produžuje turističku sezonu.

Pročitajte i ovo Bordeaux - 1 Klimatska kriza Moraju mijenjati uobičajeni način berbe grožđa: ''Nije loše, samo je život u drugom ritmu'' Slika nije dostupna Velika proslava Vinistra proslavila svoj 20 rođendan!

>> U Zagreb stigao i slavni kalifornijski vinar hrvatskog porijekla

'Nama treba jedan ventil naših vina prema van, treba nam intenzivnija prodaja kući, mislim da kući to najjednostavnije možemo napraviti kroz razvoj vinskog turizma, a vani ne možemo bez tog imidža Hrvatske kao vinske zemlje', rekao je organizator Vinistre Ivica Matošević.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene