Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vandalizam na Mirogoju

FOTO Natpisom 'Izdajica Hrvata' oskvrnuli grob Borisa Šprema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vandalski čin otkrila je supruga Borisa Šprema. Obitelj je slučaj prijavila policiji, a sin pokojnog predsjednika Sabora poručio je da je zbog svega neopisivo tužan.

Vandali su okvrnuli grob Borisa Šprema na zagrebačkom Mirogoju. 'Izdajica Hrvata' i 'Komunist' napisao je flomasterom zasad nepoznati počinitelj.

'Hvala tom velikom katoliku koji je mojoj mami i meni ovo poklonio za Uskrs, poručio je na društvenoj mreži sin Borisa Šprema, Damjan Šprem kojeg je o incidentu obavijestila mama. Kada je čuo što se dogodilo bio je neopisivo tužan, rekao je za 24sata. 

Pročitajte i ovo Prizori s groblja Ispisani grafiti FOTO Pogledajte što su vandali napravili na groblju u Bribiru! Šokirani mještani ugledali ustaške simbole i gadljive poruke Groblje Mirogoj Uoči Svih svetih Tužni prizori slamaju srce: "Odvratno je da te jadne stare žene nađu takvo nešto na grobovima svoje djece"

Obitelj je natpise obrisala, a o svemu su obavijestili policiju i Upravu groblja.

'Svakoj je svojoj dužnosti pristupio otvorena srca, s iskrenom željom da učini razliku'

'Ako ste se ikad pitali među kakvim to ljudima živite, ja se isto to pitam ovog Velikog Petka', poruka je uz fotografiju objavljenu na Facebook stranici posvećenoj preminulom predsjedniku Hrvatskog sabora.

Podsjetimo, Boris Šprem preminuo je 30. rujna 2012. godine od maligne bolesti krvog sustava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene