Vandalski čin otkrila je supruga Borisa Šprema. Obitelj je slučaj prijavila policiji, a sin pokojnog predsjednika Sabora poručio je da je zbog svega neopisivo tužan.


Vandali su okvrnuli grob Borisa Šprema na zagrebačkom Mirogoju. 'Izdajica Hrvata' i 'Komunist' napisao je flomasterom zasad nepoznati počinitelj.

'Hvala tom velikom katoliku koji je mojoj mami i meni ovo poklonio za Uskrs, poručio je na društvenoj mreži sin Borisa Šprema, Damjan Šprem kojeg je o incidentu obavijestila mama. Kada je čuo što se dogodilo bio je neopisivo tužan, rekao je za 24sata. 

Vezani članci Butler Grill u kojem je došlo do uništavanja inventara (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Vandali uništavali lokal u Zadru: ''Urinirali su po restoranu, bacali stolce, gađali konobare čašama'' Snimka vandala (Foto: Dnevnik.hr) Skupina mladića terorizira susjedstvo u Solinu: "Djeca nemaju normalan život, ne mogu izaći van"

Obitelj je natpise obrisala, a o svemu su obavijestili policiju i Upravu groblja.

'Svakoj je svojoj dužnosti pristupio otvorena srca, s iskrenom željom da učini razliku'

'Ako ste se ikad pitali među kakvim to ljudima živite, ja se isto to pitam ovog Velikog Petka', poruka je uz fotografiju objavljenu na Facebook stranici posvećenoj preminulom predsjedniku Hrvatskog sabora.

Podsjetimo, Boris Šprem preminuo je 30. rujna 2012. godine od maligne bolesti krvog sustava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook