Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIKUPLJENO 1,5 MILIJUNA

Samo Antinom loptom za Palčiće prikupljeno više od 185 tisuća kuna! "Znala sam da su Hrvati čudo, ali ovo nisam očekivala"

Ivan Forjan i Željka Vučko - 2
Ivan Forjan i Željka Vučko - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ivan Forjan i Željka Vučko - 2 Ivan Forjan i Željka Vučko - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ivan Forjan i Željka Vučko - 3 Ivan Forjan i Željka Vučko - 3 Foto: DNEVNIK.hr Ivan Forjan i Željka Vučko - 4 Ivan Forjan i Željka Vučko - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivan Forjan i Željka Vučko - 1 Galerija 1/4 >>
Val dobrote za Palčiće i dalje se nezaustavljivo širi Hrvatskom. Na online aukcijama prodaju se dresovi, šalovi i ostali navijački rekviziti, a sav prihod ide za obnovu Petrove bolnice stradale u potresu.

Kako ide akcija, otkrila je Željka Vučko iz Kluba roditelja nedonoščadi "Palčići", jedna od onih koji su pokrenuli ovu akciju.

Pročitajte i ovo Umjetnine - 3 nastala prije 137 godina Dobra investicija: Najskuplja slika Vlahe Bukovca na aukciji u Zagrebu Napoleonov šešir izrađen od dabrova krzna Napoleon je bio opčinjen šeširima, ovaj je prodan za rekordnih 1,9 milijuna eura

"Prikupili smo gotovo milijun i pol. Antina lopta prikupila je više od 186.000 kuna. Nisam mogla očekivati ovakav odaziv. Znala sam da su Hrvati čudo, da smo najjači kad je najveća nevolja, ali nisam mogla očekivati ovakav odaziv. Ovo je zaista vulkan koji se pokrenuo i šire od granica Hrvatske i koji gori u želji da pomogne palčićima", kazala je.

Napomenula je kako će se novac, kada završi akcija, potrošiti za kupnju potrebne opreme za klince u Petrovoj. "To su inkubatori, respiratori, monitori, topli stolići...

Popis se zna, korigirat ćemo ga ovih dana, jer su neki sportaši i neke kompanije kupile pojedine uređaje, tako da ćemo ih mi skinuti sa svog popisa", kazala je. 

Uskoro će biti i online tombola, a Vučko napominje da će i osobno sudjelovati u online tomboli koja će se održati za nekih 10-ak dana. 

Detalji će biti objavljeni na njihovim službenim Facebook stranicama i web stranici palcici.hr. 

Palčići iz Petrove

Poziv svima da nastave donirati i dalje, svrha je i više nego plemenita, napravimo sve da zajedno vratimo Palčiće u Petrovu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene