Sedam privođenja i sedam prekršajnih prijava protiv Hajdukovih navijača, rezultat je policijske akcije nakon sinoćnjih nereda na utakmici Hajduk - Rudeš na Poljudu.


Nakon što je Hajduk s 3:2 izgubio, i to od zadnjeg na ljestvici - Rudeša, sjeverna tribina digla se na noge protiv igrača i Uprave Hajduka.  Bijes se prometnuo gotovo u fizički napad. Poletjelo je nekoliko sjedalica počupanih s tribina.

Vezani članci Gordan Akrap, stručnjak za sigurnost, i Sabina Tandara Knezović Stručnjak za sigurnost Gordan Akrap o neredima u Americi: "To je tek početak procesa koji neće tako brzo završiti" Neredi u Denveru - 2 Ljevičari se u Portlandu sukobili s policijom, u Seattleu porazbijali prozore na institucijama i zapalili američku zastavu

Igrač Fran Tudor pogođen je upaljačem, a došlo je i do verbalnog sukoba navijača i jednog igrača. Mogli su se čuti povici ''Vi niste Hajduk'' i ''Dobit ćete batine''.

"U službene prostorije dovedeno 7 osoba, jedna maloljetna, oduzeto 15 bengalki", izvijestila je Antonela Lolić, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr