Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

EU projekti

Uspješno je održan 14. Fight club: Realnost vs. Iluzija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer su u Art-kinu Grič fighteri 14. Izdanja Fight Club-a otvorili značajna pitanja na temu EU fondova. Pro strana zagovarala je stav da Eu fondovi daju više prilike za razvoj nego što trenutno postoji u proračunu, ali naravno da za svako članstvo postoji članarina.

Frane Šesnić (Razvojna agencija Zagreb) je naglasio kako prvo treba imati konkretan projekt koji je u skladu sa strategijom i za koji nije bitno da li će se financirati iz EU fondova ili iz nekog drugog izvora. Projekt mora biti ostvariv i za njega moraju postojati kompetencije i ako se ne poklopi da se može financirati iz sredstava EU fondova on ionako mora biti održiv sam po sebi.

Pročitajte i ovo Pernar privedn u Šibeniku novi cirkus Pernar opet priveden, ovaj put u drugom gradu: Oglasila se i policija Ivan Pernar Nakon organiziranja okupljanja Ivan Pernar pušten na slobodu: Sud mu izrekao zabranu pristupa školama

Mislav Balković (Algebra) kaže da EU potiče ulaganje u obrazovanje, a na državama je da razvijaju svoju strategiju tj. da odluče u što žele ulagati.

Ivana Didak
(Agencija za mobilnost i programe EU) 'Moramo promijeniti stav da nam netko mora nešto dati!'

>> Održan Fight Club: Realnost vs. iluzija

Fighteri na kontra strani 'naoružani' papirima (čak i mrkvom) i lošim primjerima iz CEE regije tvrde da EU fondova nema onoliko koliko se spominje i da ostajete na cjedilu ukoliko uđete u projekt a ne završite ga u roku .

Marjan Bošnjak (Jedino Hrvatska) smatra da je postojanje velikih fondova koji će podijeliti novac i učiniti svima dobro velika iluzija.

Ivana Pernara (Savez za promjene) zanima tko zapravo profitira od EU fondova i uvjeren je da su negativne strane EU puno veće od pozitivnih. Ante Lauc tvrdi da su stopa povrata i ljudski kapital najvažnija stvar o kojoj bi ekonomisti trebali razmišljati te da fondovi nemaju svrhu dok stvari nisu sređene iznutra.

Kviz pitanje postavljeno je na twitter wallu tijekom Fight Cluba 'Koliko je polaznika do sada uspješno završilo program obrazovanja s upisom znanja u radnu knjižicu u Algebri?'.

Brojka 25.302 točan je odgovor a dobitnici koja se približila toj brojci osigurala je odličnu nagradu - kompletni program obrazovanja u Algebri po imenu 'Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova'.

Više informacija više informacija o ovom i bivšim Fight club - ovima možete pronaći na www.fightclub.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene