Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomagali i prijatelji

Sretan kraj akcije HGSS-a: Žena prijavila da joj se muž nije vratio iz ribolova, našli ga u Dravi kako se jedva drži za granu

Potraga za nestalom osoboma kod Osijeka - 3
Potraga za nestalom osoboma kod Osijeka - 3
U utorak u 21:30 h na dežurni telefon HGSS Stanice Osijek stigla je dojava o nestanku starije muške osobe na području mjesta Veliškovci - Gat u blizini Belišća. Dojavu je uputila njegova žena nakon što se nestali prethodne večeri nije vratio iz ribolova.

"Nakon dojave na teren se zaputilo pet spašavatelja i potražni tim sa psom. Po dolasku na teren pristupilo se brzoj pretrazi i prikupljanju dodatnih informacija, a osim djelatnika PP Belišće i spašavatelja, potrazi su se priključili i prijatelji i poznanici nestale osobe", kažu u HGSS-u.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 Pokušaj ubojstva HGSS-ovac se probudio iz kome: Pogledajte što je policija pronašla u kući napadača Slika nije dostupna SRETAN KRAJ POTRAGE Pronađen muškarac za kojim je HGSS tragao na Visu

Pretražuju teško prohodan, nepristupačan močvarni tereni u blizini Drave, gledaju u rukavce i bare. Po kiši i vjetru, traže ga i psi, policija i bespilotna letjelica.

Nestali muškarac pronađen je u srijedu, u popodnevnim satima.

"Unesrećeni se u tom trenutku nalazio na iznimno opasnom terenu u vodi uz strmu obalu rijeke Drave bez mogućnosti samostalnog izlaska te mu je pružena potrebna pomoć", objašnjavaju u HGSS-u.

Jutarnji list piše kako se zadnjim snagama držao za granu.

U potrazi je sudjelovalo 15 spašavatelja HGSS Stanice Osijek, pripadnici interventne postrojbe MUP-a RH, djelatnici PP Belišće, poznanici i prijatelji nestale osobe.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene