Policijski odjel za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK) u utorak ujutro započeo je s uhićenjima u splitskoj komunalnoj tvrtki Čistoća.

Galerija


Velika akcija USKOK-a u Splitu. U tvrtki Čistoća privedeno je šest osoba. Sumnjiči ih se za nezakonito zbrinjavanje otpada na odlagalištu Karepovac.

Vezani članci Dvojica državljana Rusije osumnjičena za provale u zlatarnicu (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Detalji uhićenja razbojnika koji su iz splitske zlatarnice odnijeli nakit vrijedan 2 milijuna kuna Sječa stabala na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dnevnik Nove TV doznaje: Inspekcija podnijela kaznenu prijavu zbog nezakonite sječe šume na Marjanu

Traju i pregledi ureda i stanova na splitskom području. Neslužbeno, splitska Čistoća oštećena je za nekoliko milijuna kuna. Još se ne zna hoće li osumnjičeni danas biti privedeni na službeno davanje iskaza.

Šefica Operativne službe Čistoća Ljubica Vrdoljak izjavila je kako su u toj gradskoj tvrtki obavljeni razgovori s direktorom.

"Ovdje su bili u uredu direktora trojica inspektora, obavili su razgovor s direktorom, on je glavni odgovoran i naravno da mora biti uključen u takvu vrstu razgovora. Ja vjerujem da se ne radi o nikakvoj kriminalističkoj radnji, možda o propustima i to je sve moguće“, izjavila je.

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina u utorak je potvrdio da je u splitskoj komunalnoj tvrtki Čistoća uhićeno "više osoba".

"Izvidi se provode zajedno s Uskokom, radi se o kolektivnim kaznenim dijelima, mogu samo reći da je više osoba uhićeno", kazao je Milina prilikom obilaska državne granice u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Hrvatska teže od očekivanog do polufinala SP-a, tamo nas ipak ne čeka Srbija!