Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Specijalist/ekspert

Usavršavanje kroz školovanje iz digitalnog marketinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smjerovi WMA1 i WMA2 pružaju tehničke i upravljačke sposobnosti za izgradnju karijere u digitalnim marketinškim strategijama, upravljanjem robnim markama, komunikacijama...

Web Marketing Akademija upisuje u smjerove WMA1 (Specijalist za digitalni marketing) i WMA2 (Ekspert za digitalni marketing). Predavanja na oba smjera traju dva i pol mjeseca, a kreću u rujnu, odnosno listopadu ove godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Web marketing akademija Specijalističko školovanje za stručnjaka digitalnog marketinga Slika nije dostupna Specijalističko školovanje za stručnjaka digitalnog marketinga

Profesionalne mogućnosti

Smjerovi WMA1 i WMA2 pružaju tehničke i upravljačke sposobnosti za izgradnju karijere u digitalnim marketinškim strategijama, upravljanjem robnim markama, komunikacijama i međunarodnim tržištima te za uspješno djelovanje u tvrtkama koje se natječu na globalnom tržištu.

Glavna područja plasiranja su multinacionalne tvrtke, web komunikacijske agencije, medijski centri, konzultantske tvrtke.

Prethodnih 13 generacija polaznika WMA1, današnjih specijalista za digitalni marketing, jamče konsolidirano iskustvo i spremnost polaznika za izazove koje donosi digitalni marketing.

Trajanje i struktura školovanja

WMA1 program, za zvanje Specijalist za digitalni marketing, koje se upisuje u radnu knjižicu, počinje 7.09.2017. Predavanja se održavaju ponedjeljkom i utorkom od 17 -21h. 

Program predavanja sastoji se od teorije (prvi dan) i praktičnog rada (drugi dan) od sveukupno 100 školskih sati. Školovanje je namijenjeno osobama koje su početnici u digitalnom marketingu te polaznicima koji su završili WMA1.

U programu se daje veliki naglasak na razvijanje samostalnog rada i praktičnih vježbi, polaznici razvijaju organiziranost, samoinicijativnost, profesionalne kompetencije, odgovornost te kako samostalan i neovisan rad, tako i rad u timovima.

WMA2 program, za zvanje Ekspert za digitalni marketing, koje se upisuje u radnu knjižicu, počinje 9.10.2017. Predavanja se održavaju četvrtkom i petkom, od 17 - 21h.

Program predavanja sastoji se od konkretnog praktičnog rada (oba dana) gdje polaznici rješavaju problematiku, rade u svojim računima, koristeći napredne alate. Primjerima iz vlastite prakse uz najnovije ekspertize, predavači pridaju najveću pozornost jer na njima rade individualno sa svakim polaznikom. Izračunavanje učinkovitosti svake kampanje uz pomoć mjernih podataka postaju vaše glavno oruđe u svim sferama digitalnog marketinga.

Ciljevi su analiza poslovanja, smanjenje troškova, povećana vidljivost, praktično iskustvo i permanetan uspjeh uz realna postignuća za svakog pojedinog polaznika.

Ciljevi

Program školovanja na WMA1 usmjeren je prema početnicima, dok je program WMA2 za napredne polaznike iz područja digitalnog marketinga koji izgrađuju ili usavršavaju svoje karijere u marketingu, društvenim medijima i digitalnim strategijama.

Pohađanje određenih modula

WMA1 i WMA2 daju mogućnost pohađanja nastave na pojedinačnim seminarima iz područja digitalnog marketinga, ovisno o tome da li ste tek početnik ili napredni poznavatelj digitalnog marketinga.

Certifikati za upis u radnu knjižicu izdaju se za cjelokupne programe, kao i za pohađanje određenih dvodnevnih seminara.

Upisi

Upisi u WMA1 otvoreni su do 6.10.2017., dok su upisi u naprednu WMA2 otvoreni do 1.09.
Ekskluzivno za čitatelje vrijedi popust od 15% na cijene obiju školarina i odabranih dvodnevnih predmeta za upise i uplate do 24.07.2017.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene