Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savršen spoj modernog i tradicionalnog

Upoznajte mediteranski crijep koji njeguje kulturnu baštinu

PR
PR Foto: PR
Mediteranski krovovi očaravaju nas svojom jednostavnošću i prekrasnim izgledom, a posebnu ljepotu pruža činjenica da su oni dio bogate kulturne i arhitektonske baštine. Jedan od proizvođača krovnih crjepova Tondach u svom asortimanu ima crijep Veneton 11 (Venera) koji se posebno ističe u kategoriji mediteranskih crjepova.

Mediteranski crijep Veneton 11 predstavlja savršenu kombinaciju tradicionalnog i modernog dizajna. Osim dizajna, njegova prednost je funkcionalnost i prilagodba za svaki objekt, postavljanje na izuzetno blagim nagibima te mogućnost ugradnje na svim vrstama krovova.


Odabir mediteranskog crijepa Veneton 11 pridonosi očuvanju kulturne i arhitektonske baštine mediteranskih gradova. Mediteranski stil gradnje je prepoznatljiv po svojoj jednostavnosti pa upravo ovaj crijep savršeno odgovara na ovu kulturnu temu. Ipak, ne moramo se striktno držati tradicionalnih stilova gradnje jer nam ovaj crijep pruža širok raspon mogućnosti i različitih varijacija.


Veneton 11 dostupan je u različitim bojama i skladno se uklapa u bilo koji okoliš. Koju god boju da odaberete, crijep i dalje prenosi tradicionalnu ljepotu mediteranskog načina života. Tako, Veneton 11 postaje izvor inspiracije za sve investitore koji žele izraziti svu kreativnost i individualnost prilikom planiranja vlastitog krova, neovisno o podneblju u kojem se nalaze. Tondachov crijep Veneton 11 također ima veliku funkcionalnost i kvalitetu. S obzirom na to da je izrađen od visokokvalitetnog i prirodnog materijala, osigurava vodootpornost i trajnost krova, a sprječava i prodor vlage u unutrašnjost kuće. Crijep ima savršen oblik koji sprječava nakupljanje snijega i leda na krovu tako da krov uvijek ostaje čist i siguran. Osim krova koji ostaje siguran, korištenjem crijepa Veneton 11 štitimo i okoliš jer je ovaj crijep ekološki prihvatljivo rješenje.

PR PR (Foto: PR)


Kako bi se dobila optimalna estetika i kvaliteta krova, ključna stvar je pravilno postavljanje Veneton 11 crijepa. Sa stručno postavljenim krovom možete uživati u dugoročnoj sigurnosti i funkcionalnosti svog krova. Mediteranski crijep Veneton 11 je jednostavan za instalaciju pa se može postaviti vrlo brzo uz minimalni napor. Ovo je idealno za osobe koje žele postići moderni izgled krova, ali s minimalnim utroškom vremena i novca.


Mediteranski crijep Veneton 11 je odličan primjer kako se moderni dizajn može uspješno uklopiti u već postojeći stil podneblja i učiniti ga savršenim za svaku vrstu građevine. Zahvaljujući modernom dizajnu i funkcionalnosti, čak i moderniji projekti mogu se izvesti bez gubitka elegancije i jednostavnosti. Stoga, ako razmišljate o novom građevinskom projektu ili renovirate postojeću građevinu, obratite pažnju na mediteranski crijep Veneton 11 i donesite odluku koja će vam donijeti dugoročnu korist i zadovoljstvo. Za više informacija te besplatnu pomoć na terenu, kontaktirajte Wienerberger tehničku službu!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene