Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobrodošli!

Matej, Dino, Mila, Vita: Ovo su prve bebe rođene u 2013. godini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U bolnici Sveti Duh u Zagrebu rođen je maleni Matej, prva beba iz Zagreba rođena u 2013.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Majka Danijela svog je Mateja na svijet donijela minutu iza ponoći, pa je Matej Tepavec tako rođen u 01.01. 2013. u 00:01. Zbog vanjskog duga svaki stanovnik ove zemlje, uključujući i Mateja već je dužan oko petnaest prosječnih plaća. Osim toga, za Mateja će njegovi roditelji od danas plaćati skuplje mlijeko, zdravstvene potrepštine, kruh, knjige. Ali za pola godine bit će stanovnik Europske unije. Pa se svi nadaju mirnijoj i ekonomski sigurnijoj budućnosti.

Nova 2013. godina na najljepši je način započela i za mladu obitelj Kučić. Maleni Dino na svijet je došao u 1:03 u bolnici Sveti Duh.

U sklopu svog obilaska grada prvu bebu rođenu u 2013. ali i sve ostale majke posjetio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Prva beba u novoj godini u Vukovarsko-srijemskoj županiji rođena je u rodilištu vinkovačke Opće županijske bolnice u kojem je Andrijana Previšić iz Vukovara u 2,30 sati rodila sina.

U rodilištu Opće bolnice Virovitica, 45 minuta nakon ponoći, Martina Nikolić Rep iz Podravskih Sesveta rodila je Milu, djevojčicu tešku 3920 grama i dugačka 52 centimetara.

U Osijeku je prva beba 2013. godina malena Vita koju je mama Ivana Marcik rodila u 01:47 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene