Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uskoro se podnose zahtjevi

Velika novost za upise u zagrebačke vrtiće: Grad objavio detalje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upisi u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb za pedagošku godinu 2020./2021. prvi će se put provoditi na daljinu.

Zahtjevi za upis djece zaprimat će se od 25. svibnja do 5. lipnja 2020. godine.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Ilustracija Veliki problem Ova djeca ne smiju u zagrebačke vrtiće: "To je čista diskiminacija!"

Grad Zagreb pripremio je novu uslugu e-Upisi u dječje vrtiće, uz pomoć koje možete iz svoga doma podnijeti zahtjev za upis djeteta u odabrani dječji vrtić. Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta u dječji vrtić treba pročitati Obavijest o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja.

Prilikom odabira dječjeg vrtića i programa treba obratiti pozornost na Plan upisa djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja odabranog dječjeg vrtića. Ponude programa  možete vidjeti na mrežnim stranicama svakog dječjeg vrtića i u aplikaciji.

Popis dječjih vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb možete vidjeti na ovdje.

Roditelj/skrbnik djeteta zahtjev za upis djeteta treba podnijeti od 25. svibnja do 5. lipnja 2020. isključivo elektroničkom prijavom samo jednom gradskom dječjem vrtiću, u pravilu onome prema mjestu stanovanja, s mogućnošću odabira drugog gradskog dječjeg vrtića kao alternativne opcije. Grad Zagreb objavio je sve detalje upisa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene