Djeca u vrtiću, ilustracija
Djeca u vrtiću, ilustracija Foto: Getty Images

Upisi u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb za pedagošku godinu 2020./2021. prvi će se put provoditi na daljinu.


Zahtjevi za upis djece zaprimat će se od 25. svibnja do 5. lipnja 2020. godine.

Vezani članci Miroslav Škoro Stigla službena potvrda: Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ulazi u utrku za gradonačelnika Zagreba Kandidati za gradonačelnika Zagreba Utrka za Zagreb prožeta niskim udarcima: ''Škoro tek nakon što se osobno uvjerio da je pokojni gradonačelnik pokopan, najavljuje svoju kandidaturu''

Grad Zagreb pripremio je novu uslugu e-Upisi u dječje vrtiće, uz pomoć koje možete iz svoga doma podnijeti zahtjev za upis djeteta u odabrani dječji vrtić. Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta u dječji vrtić treba pročitati Obavijest o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja.

Prilikom odabira dječjeg vrtića i programa treba obratiti pozornost na Plan upisa djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja odabranog dječjeg vrtića. Ponude programa  možete vidjeti na mrežnim stranicama svakog dječjeg vrtića i u aplikaciji.

Popis dječjih vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb možete vidjeti na ovdje.

Roditelj/skrbnik djeteta zahtjev za upis djeteta treba podnijeti od 25. svibnja do 5. lipnja 2020. isključivo elektroničkom prijavom samo jednom gradskom dječjem vrtiću, u pravilu onome prema mjestu stanovanja, s mogućnošću odabira drugog gradskog dječjeg vrtića kao alternativne opcije. Grad Zagreb objavio je sve detalje upisa.