Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabava Nove ljevice

Nasilnik upao u splitski klub i psovao ljevičare, policiji dao iskaz i Ranko Ostojić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sinoćnjoj proslavi Praznika rada u splitskom klubu Ghetto došlo je do incidenta u kojem su između ostalog sudjelovali i SDP-ovac Ranko Ostojić te kolumnisti Ivo Anić.

Na proslavu u organizaciji stranke Nova ljevica oko 23 sata ušao je 39-godišnjak koji je počeo vrijeđati okupljene, a ubrzo je došlo i do naguravanja u kojem su sudjelovali i Ostojić i Anić.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Predsjednik stranke Nova ljevica Dragan Markovina za DNEVNIK.hr je kazao kako je u klub ušlo više muškaraca koji su počeli vrijeđati okupljene.

"Psovali su nas i govorili da nam j... mater orjunašku. Tko zna što bi se dogodilo da ih Ranko i Anić nisu pokušali zaustaviti. Kad su izašli iz objekta, policija je uhitila jednog od njih", kazao nam je Markovina.

Šef stranke Nova ljevica poručuje kako se Splitom širi strukturalno nasilje te podsjeća i na nedavne incidente tijekom premijere predstave Olivera Frljića u Splitu.

Kako doznajemo od Policijske uprave splitsko-dalmatinske, 39-godišnjak je priveden.

O incidentu se na svom Facebooku oglasio i sam Ostojić.

"Zakon je jasan ....saborskog zastupnika policija može privesti samo za određena kaznena djela i to u situaciji zaticanja pri počinjenju. Sam sam tražio da dam iskaz, i otišao u postaju. Došao sam u 22 sata...javio se prijateljima i sjedio u mirnoj atmosferi sa pozitivnim ljudima. Kao građanin, još jednom sam bio svjedok kako bez obzira što nema nikakvog povoda nema tolerancije i da će fašisti napasti i žene ...samo ako im se ne sviđa njihova stranka, opredijeljenje, orijentacija...ja sam u SDP-u...drugi su u Novoj ljevici ili možda nisu nigdje...ali osnovna stvar je da imam pravo na slobodu mišljenja i svog političkog stava ...", poručio je Ostojić.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene