Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogao i gradonačelnik

Upala autom u more: 'Vikala je 'upomoć', voda joj je bila preko usta!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest o spašavanju žene koja je u Senju automobilom upala u more glavna je tema u gradu. No, Senjane ne iznenađuje hrabra reakcija dvojice spasioca, među kojima je i gradonačelnik Darko Nekić.

Da se nešto neobično događa prvi je primijetio Marko Rukavina koji je u prvi mah mislio da je netko bacio barku u more. Kada je shvatio da je to zapravo bio automobil odmah je otrčao pomoći.

Pročitajte i ovo Spašavanje Mađara - 4 Unatoč jakom jugu VIDEO Novljani o spašavanju turista koji su usred nevremena na luftiću otišli do otoka: "Vidjelo se na njima da su bili u jako velikom strahu, tresli su se" Spašavanje Charlesa Gregoryja Najgora noć VIDEO Spašen nakon 35 sati provedenih na otvorenom moru dok su oko njega plivali morski psi: "Bio je nasmrt preplašen"

>> Autom sletjela u more: Senjski gradonačelnik joj priskočio u pomoć!

Kako je ispričao reporteru Dnevnika Nove TV Marku Balenu nije niti razmišljao hoće li pomoći ili ne, već je samo bacio torbicu i uskočio u more. Rekao je kako automobil, koji je inače upao na dubinu od tri metra, tonuo polako, ali da je voda ulazila brzo. Iz automobila se čulo kako žena viče 'upomoć', a voda joj je bila preko usta, ispričao je Rukavina.

Kada je hrabri Senjanin već počeo vaditi ženu iz automobila čuo je da je još netko uskočio u more, a tek je nakon nekog vremena shvatio da je to bio gradonačelnik Senja Darko Nekić. Rukavina i Nekić tada su zajedno izvukli ženu na rivu. Ona nije bila ozlijeđena pte je odbila da se zove Hitna pomoć.

Građane Senja ovakav hrabri potez dvojice sugrađana ne iznenađuje. Kažu, svatko bi u sličnoj situaciji postupio isto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene