Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć za roditelje na 01 485 0555

UNICEF-of Telefončić za roditelje ne prestaje zvoniti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki roditelj barem ponekad zatreba savjet stručne osobe. Od sada ih mogu dobiti i uz pomoć UNICEF-a na Telefončiću za roditelje. Stručnjake mogu nazvati svakoga dana.

Svaki dan, čak i vikendom i blagdanima od sedam do 22 roditeljima će savjete davati primalje, medicinske i patronažne sestre, psiholozi, logopedi. 'Imamo i uslugu psihologa i srodnih zanimanja koji bi mogli roditeljima biti podrška i pružiti im informacije o nekim odgojno zahtjevnim situacijama, kako se postaviti izazovnim za njih problemima i situacijama', rekla je Lina Đulvat, voditeljica savjetovališta.

Pročitajte i ovo PR oglas Uspješno provedena kampanja „Ima sreće za sve“ trgovačkog lanca Tommy „Svako dijete ima pravo odrastati u obitelji“ Nova kampanja Hrabrog telefona (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nova kampanja Hrabrog telefona ''Roditelji se osjećaju bespomoćno...'': Poražavajući rezultati o fizičkom kažnjavanju djece

UNICEF-ova ambasadorica, Maja Vučić priznaje da bi Telefončić često zvala da ga je bio kad je rodila svoju Gitu. 'Ja sam imala pitanje oko dojenja na primjer, ja zaista nisam imala koga za nazvati da dobijem neki jednoznačni odgovor da mi zbilja pomognu da riješim npr. svoja četiri mastitisa u prvih mjesec dana', rekla je Maja.

Na ekipiranju i edukaciji 40 stručnjaka koji će savjetovati roditelje dugo se radilo. Telefončić je i za vrijeme probnog rada stalno zvonio, pa roditelja koji trebaju savjet neće nedostajati Broj je 01 485 0555

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene