Jesu li bolji plesači i pjevači nego političari, o tome će odlučiti birači. No, da smo se svakakvih izvedbi, naravno umjetničkih, nagledali, nije tajna, a neka najzanimljivija ostvarenja izabrao je Vjekoslav Đaić.

Galerija


Kao na šokačkom sokaku, uhvatio se premijer u kolo. Jedna noga prati drugu, a nije kasnio ni za stihovima.

Vezani članci Charlotte Awbery Komičar zaustavio nasumičnu prolaznicu da nastavi pjesmu, od njezina glasa proći će vas žmarci Indira Levak Na pjesmi Indire Levak za odlazak na Euroviziju radi tvorac pobjedničke skladbe iz 2018. godine

Na pozornici na kojoj je premijer Plenković otplesao pred kamerama prve korake i zaradio poljubac od snaše, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je lani dobila tikvu kada tada uhvatila u kolo. Prije šokačkog, predsjednica je naučila i baranjsko kolo.

Plesao je i Milan Bandić, ali u nošnji. Narodne je note rado poslušao i bivši predsjednik Josipović, ali je ipak zaplesao uz laganicu. Bivšem predsjedniku Stipi Mesiću nisu bili nepoznati ni orijentalni zvuci talambasa.

Plesali su i sada već bivši stanari vlade i HDZ-a Jadranka Kosor i Darko Milinović. Naši su političari vješti i u prebiranju tamburaških žica, a pjevaju i danas, neovisno o prigodi.

Njihove izvedbe pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr