Jesu li bolji plesači i pjevači nego političari, o tome će odlučiti birači. No, da smo se svakakvih izvedbi, naravno umjetničkih, nagledali, nije tajna, a neka najzanimljivija ostvarenja izabrao je Vjekoslav Đaić.

Galerija


Kao na šokačkom sokaku, uhvatio se premijer u kolo. Jedna noga prati drugu, a nije kasnio ni za stihovima.

Vezani članci Plenković i Milanović sukobili se oko vrhovnog suda - 3 Kaos oko odabira kandidata za predsjednika Vrhovnog suda ne jenjava: ''Idealno bi bilo da Ustavni sud o ovome donese svoj pravorijek'' Zoran Milanović Milanović ne odustaje: Predložit će Saboru svojeg kandidata za predsjednika Vrhovnog suda

Na pozornici na kojoj je premijer Plenković otplesao pred kamerama prve korake i zaradio poljubac od snaše, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je lani dobila tikvu kada tada uhvatila u kolo. Prije šokačkog, predsjednica je naučila i baranjsko kolo.

Plesao je i Milan Bandić, ali u nošnji. Narodne je note rado poslušao i bivši predsjednik Josipović, ali je ipak zaplesao uz laganicu. Bivšem predsjedniku Stipi Mesiću nisu bili nepoznati ni orijentalni zvuci talambasa.

Plesali su i sada već bivši stanari vlade i HDZ-a Jadranka Kosor i Darko Milinović. Naši su političari vješti i u prebiranju tamburaških žica, a pjevaju i danas, neovisno o prigodi.

Njihove izvedbe pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr