Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna Hrvatska

Umag je domaćin treningu Aktivne Hrvatske pod vodstvom Asje Petersen

PR
PR Foto: PR
Istra i Umag su domaćini treninga jubilarne desete sezone vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska.

Jedna od najpoznatijih europskih pilates trenerica Asja Petersen vodit će trening u subotu, 14. svibnja u 10 sati na Trgu 1. svibnja. Uz nju će biti tim trenera Kineziološkog fakulteta iz Zagreba. Treningu mogu pristupiti svi koji se prijave na: www.aktivnahrvatska.hr. Partner projekta u Umagu je Grad Umag.

„Veseli nas dolazak u Umag po prvi puta. Trening Focus Point namijenjen je svim generacijama. Aktivirati ćemo cijelo tijelo i pokazati kako vježbati svaki dan što je iznimno važno za jačanje ne samo tijela već i cijelog organizma i imuniteta. Pozivam sve koji mogu da nam se pridruže te da zajednički pokažemo kako živjeti zdravo i aktivno!’’ – izjavila je Asja Petersen.

Asja Petersen jedna je od najpoznatijih trenerica i prva koja je pilates tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Njezin Focus Point sistem treninga poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela, a sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge. Asji će se na pozornici pridružiti kineziolozi Tina Živković, Dominik Špoljarić i Karlo Kligl dok će program voditi Renata Sopek.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP. Čak više od 65% odraslih građana Hrvatske nije dovoljno aktivno, svaki treći osmogodišnjak je pretio, a sve je manje i aktivnih sportaša.

PIK Vrbovec svim vježbačima daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit, Rajska rajčice, Nutribullet za vježbače priprema zdravi napitak prema recepturi nutricionistice Karmen Matković, stručne suradnice projekta Aktivna Hrvatska. Podravka daruje EVA – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, a Ewopharma PERSKINDOL proizvode koji uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition daruje zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu. Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane. Partner projekta u Umagu su Plava Laguna hoteli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene