Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Todorić na blogu

Todorić na blogu: "Ukidanje povjerenstva dokaz je da Plenković želi sakriti istinu o Agrokoru"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić u najnovijoj je objavi na blogu premijera prozvao zbog ukidanja Saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor.

Ivica Todorić nastavlja s objavama na blogu. Kazao je kako je ukidanje istražnog povjerenstva za Agrokor dokaz da premijer želi sakriti istinu o Agrokoru.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"

"Ukidanje Saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor najzorniji je dokaz kako Plenković želi sakriti istinu o Agrokoru. No, kriminal koji se nagomilao oko Ramljakove družine nakon što je Vlada progurala neustavni Lex Agrokor nikada neće moći sakriti, jer nezakonitosti i pljačka su poprimili epske razmjere.

Zato i silna želja da se kriminal sakrije samo prokazuje sve koji su u njemu ogrezli. Samo Saborsko istražno povjerenstvo, bez ulaska u detalje i dijelove istrage, jer to s njima nema niti veze, moglo je u najkraćem roku razotkriti zastrašujuća djelovanja Plenkovićeve Vlade koja nadgleda i podupire Ramljakove kriminalne aktivnosti i javnosti pokazati svu veličinu pljačke privatne imovine koja se mjeri milijardama. Današnje odluke o ukidanju povjerenstva koje je donijela vladajuća većina sumrak su pravne države i suspenzija svih demokratskih standarda I europskih vrijednosti", poručio je Todorić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene