Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 18. do 23. srpnja

Uhvaćena piromanka – namjerno izazvala sedam požara kod Šibenika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija provela je istragu nad 51-godišnjakinjom koju sumnjiče da je od 18. do 23. srpnja namjerno izazvala sedam požara na području Dubrave kod Šibenika.

Utvrđeno je da je osumnjičena od 18. do 23. srpnja u Dubravi, Relje – Junakovići, namjerno otvorenim plamenom izazvala ukupno sedam požara, od čega šest na parcelama mještana, koji se nisu znatno proširili samo zbog samoorganizacije i brzog reagiranja mještana, navode u šibenskoj policiji.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Jedan požar proširio se na štalu jednog od mještanina, a srećom uočili su ga i ugasili policijski službenici koji su bili u preventivnom obilasku područja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 51-godišnjakinja osumnjičena za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom uz kaznenu je prijavu predana u pritvorsku policijsku jedinicu PU Šibensko-kninske.

Za kazneno djelo izazivanja požara i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom predviđena je kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina. U slučaju kad bi požar za posljedicu imao i teško ozljeđivanje ili smrt, osoba koja ga je izazvala mogla bi dobiti i do deset godina zatvora.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku traži jednomjesečni istražni zatvor protiv ove 51-godišnjakinje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene