Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na A1

Preminula i četvrta žrtva: Krenula serija uhićenja u HAC-u zbog nesreće kod Krpana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila prije desetak dana, a protiv uhićenih bit će podnesena optužnica u županijskom Državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Zbog stravične nesreće prije desetak dana kod tunela Krpani uhićene su četiri osobe iz HAC-a.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Uhićenja su uslijedila nakon što je u subotu 7. prosinca u KBC Zagreb zbog posljedica nesreće preminula je i četvrta osoba, a riječ je o ozlijeđenom iz Splita.

Teška nesreća kod tunela Krpani: Dva HAC-ova direktora ponudila ostavke?

U Policijsku upravu Ličko-senjsku privedene su četiri osobe, pomoćnik direktora za tehničke poslove, voditelj tehničke jedinice, šef odjela za elektro i strojarsko održavanje te ophodar. Protiv njih će biti podignuta optužnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Doznajemo da će privedena četvorka noć provesti u pritvorskoj jedinici PU ličko-senjske u Gospiću, a da će sutra tijekom dana biti saslušani u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

No, prema neslužbenim informacijama iz HAC-a, privedene su još dvije osobe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene