Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija talijanska policije

Uhićen Hrvat, član bande Pink Panther?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz vođu zloglasne pljačkaške bande Pink Panther, talijanski mediji navode kako je uhićen i hrvatski državljanin.

U velikoj akciji talijanske policije koja ulaže ogromne napore u bori protiv mafije uhićen je i hrvatski državljanin, piše Jutarnji list. Dodaje kako je zaplijenjeno više desetaka kilograma kokaina, a među uhićenima je navodno i rođak Slobodana Đurovića, kojem u srijedu počinje suđenje za organizaciju ubojstva na Pukanića i Franjića, piše Jutarnji.

Pročitajte i ovo Tomislav Tkalac Šokirao odlaskom na ratište Majci je rekao da radi u Njemačkoj: Hrvat nestao u Ukrajini, suborci mu odali počast Ilustracija Otprije poznat policiji Hrvat izboden u krvavom obračunu u Münchenu: Posvađali se igrajući stolni tenis te jedan izvadio nož

>> Trojica pripadnika bande Pink Panter su Hrvati?

Na Interpolovoj tjeralici kao pripadnik bande Pink Panther nalazi se navodno i 35-godišnji Karlovčanin, kojeg zbog pljački traži Lihtenštajn, piše Jutarnji list. On je osumnjičen da je s još trojicom razbojnika godine 2007. izveo spektakularnu pljačku draguljarnice u Dubaiju. Nekoliko mjeseci ranije skupina u kojoj je bio Lovrić opljačkala je zlatarnicu u Vaduzu iz koje je ukradeno nekoliko milijuna eura vrijednog nakita, piše Jutarnji list. Pink Pantheri poharali su draguljarnice po Londonu, Ženevi, Japanu, Monaku, Švicarskoj i tako priskrbili oko 500 milijuna dolara.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene