Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ugašen požar kod Kašića, lokalizirani kod Vrgorca i Lećevice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požari koji su jučer buknuli pokraj Vrgorca i na području Lećevice su lokalizirani, a ugašen je požar kod Kašića, izvijestio je Državni centar 112.

Hrvatski vatrogasci i jučer su gasili požar koji od 8. rujna gori sjeverno od Župe dubrovačke, na teritoriju Bosne i Hercegovine. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Problemi u Vrgorcu Pod naletom kamiona eksplodirala glavna vodovodna cijev: Cijeli grad neko vrijeme bio bez pitke vode Vrgorački poljoprivrednici zbrajaju štetu - 2 Katastrofa za poljoprivrednike Baš kad su najslađe: Voda se povukla, ali proizvođači još zbrajaju štete - "Odnijelo nam je sve što smo radili cijelu godinu"

Tijekom dana u gašenju tog požara sudjelovala su dva 'canadaira', zrakoplov 'air tractor', te devet vatrogasaca i dva vozila, a tijekom noći provedeno je dežurstvo.

U požaru na području Lećevice, u mjestu Biluš, koji je buknuo oko 13,30 sati a lokaliziran u 17 sati, opožareno je oko 18 hektara trave, makije i niskog raslinja.

Požar na području Prapatnice pokraj Vrgorca, koji je buknuo u 16,30 sati, lokaliziran je u 18,30 sati. Opožareno je oko 5 hektara borove šume.

U 19,30 sati ugašen je požar u mjestu Kašić kod Paljuva, koji je buknuo u 18,10 sati. Opožareno je oko 4,5 ha trave, makije i niskog raslinja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene