Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Udruga sudaca: Mora se rasvijetliti ubojstvo Ivane Hodak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga hrvatskih sudaca ogorčena je i zgrožena ubojstvom Ivane Hodak i izražava nadu da nadležna tijela neće ni pod koju cijenu posustati u naporima da se taj zločin rasvijetli jer će u protivnom, ističu u priopćenju, nastupiti pogubne posljedice po vladavinu prava u Hrvatskoj.

'Kao strukovna udruga sudaca izražavamo nadu da će sva nadležna tijela poduzeti sve što im stoji na raspolaganju i da neće ni pod koju cijenu posustati u naporima da se ovaj zločin rasvijetli i zločinac privede pravdi. U protivnom nastupit će pogubne posljedice po vladavinu prava u Republici Hrvatskoj jer će se među sve one kojima je dužnost provoditi zakone i skrbiti o sigurnosti građana uvući osjećaj beznađa, autocenzure i mirenja sa stanjem u kojem nema sigurnih i zaštićenih', kaže se u priopćenju. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pretres sjenika nije zakonit? 'Sudsko vijeće će donijeti novu odluku o dokazu' Slika nije dostupna Pravi borac za život Dosad imala 17 operacija, a sada treba bubreg

>> VIDEO: Tko je bila pripadnica tzv. 'zlatne mladeži', prva ženska žrtva likvidacije

>> Likvidirana kći odvjetnika Zvonimira Hodaka

'U ovom trenutku naše misli su prije svega uz obitelj Hodak kojoj ni jedna riječ ne može biti utjeha za gubitak koji ne smije imati nikakvog smisla ili razloga', kaže Udruga sudaca u priopćenju u povodu, kako ističu, 'stravičnog zločina u kojemu je preminula kolegica Ivana Hodak'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene