Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jednom ponovili

'Udruga 'Hrabro dijete' nije zamračila novac!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz udruge 'Hrabro dijete' ponovno su izjavili kako nije bilo zloporaba novca prikupljenog za Noru Šitum.

Dan nakon što je Ministarstvo financija izvijestilo o pronađenim nepravilnostima, članovi udruge Hrabro dijete objasnili su kako su dio novca podijelili obiteljima kojima je trebalo, a ostatak prebacili na račun Zaklade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavljeno na što su sve trošili donacije za Noru i Enu Novi skandal s udrugom Hrabro dijete: Tko nadzire trošenje novca? Slika nije dostupna Novcem će raspolagati Udruga Vrhovni sud odlučio: Roditelji Nore Šitum neće dobiti preostali novac od humanitarne akcije!

'Mi smo roditelji koji imamo djecu oboljelu od raka, koja možda sutra neće doživjeti svoj dan, a vi ste nas optužili zbog toga da smo pokrali novce. Može li novac kupiti život? Pokazalo se da ne može', kazala je predsjednica udruge 'Hrabro dijete' Jasminka Žužić.

Atanasovska: Zatajeno je više od dva milijuna kuna!

Đurđa Aleksić, članica udruge 'Hrabro dijete', također je izjavila da udruga nije zloporabila novac. 'Udruga 'Hrabro dijete', nije zamračila račun, nije zamračila novce', kazala je.

Podsjetimo, roditelji Nore Šitum prošli su mjesec prozvali udrugu Hrabro dijete za nestanak dijela od 7,5 milijuna kuna koji su prikupljeni u humanitarnoj akciji za njihovo dijete. Nakon toga naložen je policijski i financijski nadzor udruge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene