Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gužve na cestama. Između čvora Bosiljevo i Karlovac, ali i dalje u smjeru Zagreba na autocesti A1, kolona je duga 20 kilometara. Vozi se otežano, izvješćuje HAK.


Promet je pojačan i na glavnim cestovnim pravcima, osobito autocestama Rijeka-Zagreb, Zagreb – Macelj i Bregana – Lipovac i to u oba smjera. Kolona duga 20 kilometara kreće se u smjeru GP Plovanija i Kaštel, a promet je pojačan i na Istarskom ipsilonu. Na otoku Krku prema Krčkom mostu te dalje na državnoj cesti prema Oštrovici također je pojačan promet.

Vezani članci Gužve na naplatnoj postaji Lučko - 1 Gužve na autocestama ne jenjavaju: Kolone su kilometarske, ako krećete na put, naoružajte se strpljenjem! Slika nije dostupna Oprez: Kolnici mokri i skliski

Na naplati Lučko promet je pojačan na izlazu s autoceste u smjeru Zagreba te se vozi u koloni od 4 kilometra. Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti Rijeka – Zagreb na vijaduktu Bukovo. Opreznije se treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima te duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju zbog mogućih odrona. Pojačan promet očekuje se i tijekom vikenda zbog dolaska i odlaska turista.