Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratit će ga

Učenik 5. razreda prijetio da nastavnici Matematike treba baciti bombu: Reagirala i policija

Škola, ilustracija - 2
Škola, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Učenik 5. razreda osnovne škole prijetio je nastavnici Matematike, nakon čega je prijavljen policiji.

Jedan učenik škole u Vukovarsko-srijemskoj županiji prijetio je nastavnici Matematike. Dječak je navodno u razgovoru sa školskim kolegama rekao da bi joj trebalo baciti bombu ili bombardirati dvorište.

Razgovor se vodio o prevelikom broju školskih obaveza, koje učenicima ne ostavljaju dovoljno slobodnog vremena, izvijestio je Večernji list i dodao da je daljnji razvoj događaja potaknuo jedan meme ne navodeći o čemu je riječ.

Pročitajte i ovo Uhićenje učenika koji je pucao u beogradskoj školi - 3 Masakr u beogradskoj školi Na ova je pitanja majka učenika ubojice morala odgovoriti: Poznato koliko godina zatvora prijeti ocu

Pročitajte i ovo Lina Dollar i otac dječaka koji je napao učiteljicu Intervenirala i policija Otac dječaka koji je napao učiteljicu za Dnevnik Nove TV: "Ima PTSP. Tražio sam pomoć škole, nisu se trudili..."

Nastavnica je usmjerena naputcima Ministarstva obrazovanja o događaju obavijestila nadležne u školi, a oni policiju. Prema smjernicama izdanima nakon tragičnih događaja u regiji, svaki poziv na nasilje ili prijetnja trebaju odmah biti prijavljeni. 

Policija je obavila razgovore u školi, kao i s roditeljima djeteta, a u školi ih opisuju kao razumne i normalne ljude. Učenik također nije pokazivao nikakvo problematično ponašanje. Ipak, njegovo daljnje ponašanje, društvene mreže i sl. odsad će pratiti i roditelji kod kuće i nastavnici u školi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene